Novi godišnjak: Godinu dana dobre priče!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da Vam predstavimo godišnjak organizacije za političku ekologiju Polekol – “Godinu dana dobre priče”. Sve što smo radili, svaki protest, svaku tribinu, svaki trening, svaku primedbu i žalbu, svaki izlet i svaki koncert i još ponešto, sakupili smo na jednom mestu.

Ovo je bilo godinu dana aktivizma, direktne akcije, protesta, performansa ali i istraživanja, diskusija, učenja. Sve to je dobra priča za koju su zaslužne ekološke organizacije i inicijative, akademska javnost, građanke i građani širom Srbije, regiona i Evrope. Za ovih godinu dana dobili smo saborce i saborkinje, prijatelje i prijateljice, bili zajedno i kada je teško i kada se pobeđuje, solidarno za prirodu i ljude. Presrećni smo što se pojavljuju novi ljudi sa novim idejama, puni energije, mladi i stari, željni promene i zdravije životne sredine. Godina iza nas je bila burna, ali puna dobrih dana.

Naš rad podelili smo u četiri oblasti: “Pravo na vodu”, “Zelene politike”, “Žene za prirodu i životnu sredinu” i “Demokratizacija i učešće javnosti”.

Ovih godinu dana dobre priče je samo početak – pridružite nam se!

Godišnjak možete preuzeti klikom na sliku iznad ili klikom na link.